Tre veckor kvar!

Idag har det varit en helvetesdag på jobbet. Trött redan när jag började vid 5 och sen fanns det hur mycket som helst att göra på golvet, massor med folk i kassan och en man kort i personalen! Vi slet i kassan och jag satt där hela kvällen. Efter klockan åtta började de lugna ner sig och det fanns tid att andas iallafall!
Nu ska jag snart sova för att vara hyffsat pigg imorgon i skolan och sen på min första körlektion, jag är aningen nervös!
Men först på morgonen ska jag ta min tredje och sista vaccinationsspruta :)

21 dagar kvar till Barcelona! Snart åker vi :D

När är första ålle?

Berätta om en dålig vana

JAG TAPPAR ALLTID BORT NYCKLAR!

AJ!

SMÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRTAAAAA!

The weekend

Den här helgen har bestått av mycket jobb, skratt och mys! Jag har varit i Skövde en sväng för att spana in matfestivalen som inte var något att ha, kollat på andra sidan häcken och män som hatar kvinnor  och ätit på wokstugan! Mycket bra helg men den har gått alldeles för fort. Idag har jag jobbat och nu ska jag sova en stund innan jag beger mig till odenplan för att kika derbyt mellan Tomten och IFK!. Borde få in lite fysikplugg under kvällen också innan jag lägger mig. Imorgon har jag två lektioner i skolan. Dock med flera timmars mellanrum, helt värdelöst! Sen jobb på kvällen.

Jag saknar att ha lov!

Rubrik

*Mmmmmm*

Bokat och klart!

Hej! Idag bestod skoldagen mest av hål. kändes som om jag hade rast hela tiden.
Dagen började med en fysiklektion på 20 minuter innan vi hade studentmössaprovning. Jag hade inte en aning om att mössorna var så dyra men aja, tog en brilliant så snygg lär den var iallafall. Beställde lite kläder också, hoppas de blir bra! Hade min första psykologilektion idag och det verkar mycket lovande!

På hemvägen svängde jag in på trafikskolan och bokade min första körlektion. Ett steg närmare på vägen iallafall och idag är det exakt 2 månader kvar tills jag fyller år. Men tiden lär gå väldigt fort, för först är det Barcelona om en månad som gäller! :)

Ikväll ska jag sitta med fysikboken i högsta hugg. Prov nästa fredag, jag har väl aldrig sagt att jag gillar natur iallafall?

ngt jag sagt däremot är att jag skulle kunna tänka mig att pierca tungan, det här har fått mig å andra tankar. ingen ska någonsin komma i närheten av min tunga med en sån "nål".


Tillbaka till verkligheten

En blogg hade jag ju också. just det! Glömde av allting som hade med vardagen att göra medans jag låg därnere i Cypern. Ingen har väl missat att jag fick svininfluensan och blev inlagd tre dagar på sjukhus? Plus att jag sen fick vänta fem dagar med att flyga hem för att inte kunna smitta någon. De första dagarna därnere var iallafall helt sjukt underbart galna, jag har nog aldrig tidigare haft så roligt. Träffade massor med nytt folk men även gamla bekantskaper och tro mig, världen är väldigt väldigt liten!
Nu är jag iallafall hemkommen och det var skönt. Flyget hem var försenat 6 timmar också, (hur mkt otur får man ha?) så efter 14 timmar på resande fot var det väldigt skönt att sätta sin fot på nolgårdsgatan 22. Igår tog jag de lugnt med Emmie istället för skolan och friluftsdag så idag blev min första skoldag och de gick mycket bra. Sovmorgon till 12 och sen bara matte och FBG så verkar mina tisdagar bli toppen! Även måndagarna är kanoners! Jag älskar mitt schema nu för en gångs skull och jag tycker vi i NV är värda de, efter två helvetes år!

Nu ska jag snart iväg ut på en promenad med Pär :) Hann har ju gömt sig på kusten hela sommaren så har inte träffat han något typ. Men nu ska vi försöka ta igen så mycket som möjligt!

Vi hörs! puss

Jag kan visst inte ladda upp bilder nu... SURT! Men de kommer :)

Imorgon drar vi!

Ja, imorgon är det äntligen dags och jag har inte riktigt fattat det än. Skoj som fan kommer det bli iallafall och packningen har varit i full gång en timme nu ungefär. Fast nu orkar jag inte riktigt mer och ska lägga mig, helt slut efter matchen idag och vi åker ju trots allt klockan två imorgon härifrån falköping! Matchen då, jo det var ett litet derby mellan oss och Kinnarp/Slutarp. Jag fick början på innemittfältet och blev kvar där hela matchen, helt underbart att vara tillbaka där man trivs bäst! :D Det gick iallafall bra men vi missa några chanser och till slut avgjorde vi så det blev 2-1 i typ sista minuten. Grymt härlig seger och nu är jag allt lite nytaggad inför höstens fotboll. Men trött blev jag och jag vill inte veta hur lite jag kommer orka när jag kommer hem ifrån Cypern...
Nej men nu blir det sömn, välbehövligt känner jag! Puss på er :)

Blåbärsplockning

Hej på er! Idag är det äntligen sol ute och det ska tas vara på. Ska först lägga mig en stund i solen och läsa bok och sen ska jag plocka blåbär med mamma! :) Kan hända att det kommer i omvänd ordning, det beror på hur snabb hon är.
Idag har jag redan jobbat, åkte med pappa vid kvart i sju imorse. Var skönt att få skjuts och sen gick allting på jobbet hur fort som helst. Jobbade fram till tolv och sen kändes det som jag smet iväg när jag gick vid tolv, men allt var i sin ordning. Hade gärna haft fler såna tider denna sommaren.

Men nu kan jag tänka att alla ligger ute i solen, så det ska jag med göra. Puss på er!

och förresten, nu är det bara 5 dagar kvar :D

Lite kvällsskrivning

Bara för att fortsätta på traditionen som pågått de senaste veckorna så kan jag ju även idag tala om för er hur lång tid det är kvar, lite bara för att känna att jag snart är i fyrtio graders värme medans ni är här hemma i regn. Det ger mig en sån där härlig skadjeglädje, för man brukar väl säga att skadeglädjen är den enda sanna glädjen? :D Läste idag att en "värmebölja" är på väg in över Sverige och den ska stanna över helgen, men på måndag (när jag åker, hihi) så är skyfallen och den mulna himlen tillbaka. Moahaha! Jaja, idag är det iallafall 6 dagar kvar! :D Däribland bara två jobbdagar, wiho! Imorgon och på torsdag, sedan är jag friiiiii!

Idag hade jag ett monsterpass på nio timmar från 8-17. Jag var galet trött och hängig när jag kom hem och ville bara somna i soffan. Men efter lite mat så drog pappa med mig upp på berget. Vi sprang Burma i redigt bra tempo och jag var jättetrött när jag hade spurtat i mål. Men lite mer än 5 kilometer på cirka 25 minuter är inte illa pissat tycker jag :)!
Jag är rädd att jag kommer tappa all kondition som jag byggt upp nu i några veckor när jag är nere i Cypern. Mamma sa att jag inte skulle göra det om jag inte drack så mycket därnere. Haha. Hon börjar även bli lite orolig för partybåtarna därnere som dom skriver om på Expressens hemsida, kan vara lite förståeligt kanske..  
Men iallafall, jag och Clara får bibehålla träningen på stranden genom att ta på oss en sportbh och leka lite baywatch. Skulle egentligen ha en röd baddräkt som är skuren långt upp på höften och en livboj i handen som vi kan springa med på strandkanten.. DET hade varit något! Men vi får nöja oss ändå. Vi kommer iallafall se hurtiga ut bland alla bakfulla ungdomar.


Men nu ska jag sova. Imorgon jobbar jag 7-12 och ska åka med pappa på morgonen. Sen kanske det blir lite bärplockning/svampletning med mamma under dagen. På kvällen är det iallafall träning, detta ser jag fram emot. Sov så gott nu folket! PUSS!

En vecka kvar- känns overkligt!

Hej på er!
Idag är det bara en ynka liten vecka kvar tills jag och Clara drar iväg. Bara fem dagar kvar till Madonna och bara fyra arbetspass kvar :) Det känns verkligen jättebra. Idag har jag sovit ut och tagit det lugnt. Just nu lyssnar jag på musik och kilar runt i rummet och städar lite. Snart kommer mormor, moster och min kusin hit och hälsar på lite. Vid fem ska jag jobba och idag lär det nog gå fort. Det blir nog en trevligt eftermiddag iallafall. Även fast det regnar ute och jag inte kan träna... Men imorgon ska jag sätta igång med fotbollen efter sommaren iallafall. Har inte kunnat eftersom jag jobbat men imorgon ska jag nog hinna. Både igår och i förrgår var jag uppe på berget och sprang Burma, min kondis har verkligen blivit bättre nu. Iallafall lite. Får väl se hur den är efter Cypern, haha...
Kände att det här inlägget handlade om typ allt och ingenting, jag ska bättra mig. Men tills dess får ni njuta av sommaren, :)

Puss och kram.!

Bara 9 dagar kvar

God morgon på er alla morgonpigga därute. Det var iallafall vad jag var när jag vaknade för fyrtio minuter sen. Ja, jag vaknade INNAN klockan ringde. Sjukt. Men jag låg iallafall kvar i sängen och drog mig lite tils det verklien var dags att gå upp. Nu har jag ätit frukost och sen ska jag bara fixa mig innan jag kilar iväg till jobbet. Emmie kommer förbi snart tror jag och hämtar fkort. Ikväll kommer mina päron hem så imorgon slipper jag nog cykla till jobbet (Y)! Solen skiner ute men jag tvivlar på att det håller i hela dan, och på att det är varmt. Have a nice day.