Inför Barcelona!

Packlista:
- Klänningar
- Kjolar
- Shorts
- Linnen
- Leggings
- Kofta
- Högklackade skor
- Converseskor
- Bikini
- Handduk
- Smink
- Hårfön/Plattång
- Solkräm plus hudlotion!
- Underkläder
- Mobil + laddare
- Systemkameran + laddare
- Festkameran + laddare

Att göra innan Barcelona:
- Ladda alla kameror plus mobilen
- Packa allting
- Ta fram passet plus Sjukförsäkringskortet
- Umgås med Michelle!
- TAGGA! :D:D

Kan bli höstens roligaste vecka, eller vad tror ni ? :) 

Ursäkta för dålig uppdatering

Denna veckan har varit ganska späckad med jobb och plugg. Men jag har även hunnit med en sväng till Skövde för att prova balklänningar och för att inhandla grejer till fredagens ållefestare. Dessutom har jag klarat av Halkan, (Y) Var något av de roligaste jag gjort men jag var även grymt nervös. Jag klarade det iallafall och det är huvudsaken :D Ållefestare började hemma hos mig tillsammans med Emmie och Vanessa. Jag och Emmie var "åttiotalsjoggare" och var otroligt snygga. (haha!). Sen bar det av till Therese där det var Klassförfest och det var helt amazing. Sen var kvällen ganska dimmig inne på just ålle men jag hade iallafall en riktigt grymt rolig kväll som slutade väldigt bra också :)

Igår var jag på kalas hos farmor och farfar, det var som alltid - galet! Släkten är grym och vi har alltid kul på kalasen och igår var inget undantag!

Idag ska jag PACKA för inatt är sista natten jag sover hemma på en vecka. För de kommande nätterna ska tillbringas på barcelonas gator, eller ja några timmar blir väl kanske på ett hotellrum också ^^. haha!
Ska ju iallafall åka dit med spanskagrupperna och jag känner på mig att de kommer bli väldigt bra (:

Nu först på morgonen är det fotboll som gäller

och jag har träningsvärk.

Lite fotosession a la Matilda!

12 september :)

Igår tog jag med mig Elias för att köpa en systemkamera i Skövde :) Efter många om och men så hamnade vi på Mediamarkt och jag köpte en underbar Nikon D60 till ett mycket bra pris :D När vi sedan skulle ta bussen tillbaka så hamnade vi i Södra ryd... Det blev till att ringa min stressade bror som fick köra oss till stationen. :) 

När jag lärt mig hur man lägger in bilder på datorn så kommer den här bloggen troligtvis fyllas med bilder, men just nu blir det lite tomt ngn dag eller två :) Ikväll kommer nog Robin, Matilda och Elias hit, jag hörde något om Guitar Hero :) 

Puss! 

Barcelona tur och retur 300 kronor, jatack =)

Ja idag fick vi beskedet att eftersom skolan inte får kosta pengar så behöver vi bara betala 300 kronor för våran resa till Barcelona. Det besked tog vi såklart emot med glädje och jag vet inte hur många gånger jag varit nära ett glädjeskutt i skolan den här dagen :D Det bästa är att vi får tillbaka 1700 kronor eftersom vi betalade 2000 i våras, undrar vad vi ska spendera dessa pengar på därnere brudar...


                                                                Ny bild btw..

Söndagsströg i Skövdestad!

Vid femtiden idag hör jag ngn som kommer in i huset och säger: Jag måste bara sminka mig :D Jag kikade ut genom min dörr och ser Emmie komma springande uppför trappan med ett leende på läpparna. Efter ungefär tjugo minuters sminkande så burna vi iväg på nolgårdsgatan i Emmies otroligt snygga Hyundai Accent :D
Väl i skövde köpte vi biljetter till Beckfilmen, dregglade utanför en balklänningsaffär och hittade en ny favoritgodisaffär innan vi kollade på filmen :) Filmen var bra, inte riktigt "Beck" typen men funkade ändå! Efter filmen blev det Mc-drivern och sen drog vi på en spårad hemfärd :D







Haha, vi hade kul iallafall :D

Alldeles för glad

Idag har varit en mycket bra dag. Jag har varit väldigt glad nästan hela tiden. Började med en spanskalektion och jag fick veta att vi inte behöver betala något mer på våran resa :) Vi kanske till och med får tillbaka pengar! Nu är det förresten bara 18 dagar kvar. Efter spanskan hade jag psykologi, det är en riktigt rolig kurs och jag tror det hänger lite på läraren faktiskt :) Sen blev det kemi som sista lektion. Efter det åkte jag, vanessa och cornelia ner till stan och satt på lilla blå med vårat projektarbete. Det börjar arta sig nu minsann =)

Regnet öser ner och jag tänkte nog inte gå ut något mer idag. För jag måste plugga. Men det är svårt för jag är alldeles för glad och vill hitta på något kul istället  för att stirra ner i en skolbok. Men har man prov så har man, och denna gången ska jag inte misslyckas..

Hoppas ni också haft en bra dag, Puss :)

God morgon

Ja klockan är 08.19 och här är ekot.
Jag ska snart bege mig iväg till skolan för en spanskalektion och lite till. I eftermiddag har vi schemalagt projektarbete och vi börjar äntligen komma någonstans med vårat. Fick klartecken från alla inblandade igår :)
Idag blir det en osminkad ida i skolan. Jag hoppas jag inte skrämmer ïväg några ettor.
Aja, nu ska jag kila. Puss på er. Ha en bra dag! :)

19 dagar kvar tror jag :D

Hej bloggen!
Jag vaknade upp med en halsmandel stor som ett hus och en normal. Gjorde svinont i vänstra sidan men efter lite honungsvatten bestämde jag mig för att dra mig till skolan. Väl i skolan hade jag fysik, matte, psykologi och en halv svenska lektion innan jag ringde efter skjuts hem. Då var jag även dödstrött och hade jätteont i huvudet. Mellan alla lektioner hade jag två stora håltimmar som spenderades på bästa sätt!:)
Fick ringa återbud till jobbet och har legat i sängen och sovit fram tills nu ungefär. Har även smällt i mig en massa ris, kyckling, beasås och cola. Inget man missar trots halsont!:D
Nu ska jag läsa fysik och försöka fatta något, jag har omprov på fredag och tänker inte få IG på omprovet. När jag tänker efter så är detta de enda omprovet jag någonsin gjort, och detta tillsammans med ungefär hela min klass. Säger det något om läraren? Juste, hon är kass.

Fysik Fysik Fysik Fysik, hjälp!



Dessa två tröttnar jag aldrig på

Jag tror jag behöver städa mitt rum

Men eftersom jag känner mig sjuk och har fysikprov på fredag som jag måste plugga till så hoppar jag nog det idag. Får bli till helgen.

 

 

Första körlektionen än avklarad (Y)

och det gick jättebra! :) Han hade bara några sakr att invända på men sa att allting säkerligen skulle gå galant. :D Jag blev inbokad på riskettan om en vecka och halkan om två veckor! (: Innan dess har jag tre lektioner till sen börja han snacka om läge att boka prov.... Vänta lite kanske med det kanske.

Det jobbiga är ju att även hinna med teorin och även skolan. Men ikväll och resten av veckan blir det i princip bara fysikplugg och sen i helgen får jag sätta igång med körteorin på riktigt. Men fysiken måste jag klara så det är prio ett!

Så, nu ska jag sätta igång med fysiken. Mat först bara :D

Puss